Internships

Regeringsgatan 29, Stockholm, Sweden

Internship Communications

En praktikplats där du får möjlighet att arbeta med olika former av skriftlig och visuell kommunikation. Som copy-ansvarig sätter du medlemmen i fokus och kommunicerar med henne med en ton och känsla likt en bästa kompis. Här får du skapa direktlänken mellan medlemmen och det visuella i appen och ge henne rätt information vid rätt tillfälle. Du kommer få arbeta med varierande uppgifter kopplat till gofrendlys externa kommunikation. Att du är flytande i engelska och svenska är obligatoriskt, andra språkkunskaper meriteras.

Internship Marketing & Social Media

Studerar du marknadsföring och älskar social medier? Just nu erbjuder vi  praktikplats där du får möjlighet att testa dina färdigheter och utvecklas just inom dessa områden. Du kommer att få arbeta med att marknadsföra gofrendly i våra sociala kanaler och vi tror att just den här praktikplatsen passar dig som är kreativ och själv gillar att stå framför kameran. Du kommer arbeta med att skapa content och växa våra sociala kanaler tillsammans med övriga i teamet.

 

Så går ansökan till

Var ordentligt påläst om vad som händer i Gofrendly innan du söker. Gör din research innan genom att ladda ner appen här.

Skicka ett CV där du presenterar dig själv och varför du söker tjänsten till work@gofrendly.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!