Internships

Stockholm, Sweden, kungsgatan

Internship Copywriter

Som copy-ansvarig sätter du medlemmen i fokus och pratar med henne med ton och känsla som en bästa kompis. Här får du skapa direktlänken mellan medlemmen och det visuella i appen och ge henne rätt information vid rätt tillfälle. Vi använder oss av Lokalise för översättning text i appen (engelska, svenska, tyska och norska), vilket kommer vara systemet du jobbar i. Att du är flytande i engelska och svenska är obligatoriskt, andra språkkunskaper meriteras.

 

Internship Community Success

I ett socialt community är vår kontakt med våra medlemmar bland det viktigaste vi har. Som support hos Gofrendly får du svara på frågor om hur appen används, hjälpa medlemmar på vägen att finna det sociala utbytet hon letar efter samt hjälpa till med supportärenden och jaga buggar. Dina verktyg kommer vara Mail för kontakt med medlemmar och Asana för inrapportering direkt till utvecklingsteamet. Tidigare kunskap av support om tekniska produkter är inget krav (vi kommer lära dig allt du behöver veta). Som person behöver du vara tålmodig, vänlig och sympatisk. Flytande skrift i engelska och svenska är obligatorisk.

 

Internship Marketing & Social Media

Studerar du marknadsföring och älskar social medier? Just nu erbjuder vi hösten 2021 en praktikplats där du får möjlighet att testa dina färdigheter och utvecklas just inom dessa områden. Du kommer att på olika arbeta med att marknadsföra Gofrendly i våra sociala kanaler och vi tror att just den här praktikplatsen passar dig som är kreativ och själv gillar att stå framför kameran. Du kommer att arbeta med att skapa content och växa våra sociala kanaler tillsammans med övriga i teamet.

 

Internship User Analytics

Tycker om analys som faktiskt leder till slutsats och förändring? Då är denna praktikplats helt rätt dig dig! Gofrendly är ett datadrivet bolag som alltid sätter medlemmen i fokus. Genom att förstå bättre hur medlemmarna använder appen kan vi med hög träffsäkerhet förbättra användarflödet och förstå var vår produkt brister. Din uppgift blir att sätta upp och analysera rörelsemönster i appen och visualisera detta i dashboards med stöttning från övriga teamet. Goda kunskaper inom excel/Google sheets är obligatoriskt samt kunskap/vilja att lära sig mer om BigQuery och SQL.

Så söker du

Var ordentligt påläst om vad som händer i Gofrendly innan du söker. Gör din research innan genom att ladda ner appen här https://gofrendly.app.link/T5Bn7X2cwgb innan.

Skicka ett CV där du presenterar dig själv och varför du söker tjänsten till work@gofrendly.com

Vi ser fram emot att höra från dig!