Anna: I met new friends that fits in my ever changing life

Anna jobbar idag som VD för ett framgångsrikt AI bolag. Här kommer hennes berättelse om hur hon lyckades bygga bolag och samtidigt hitta nya vänner att dela sina nya intressen med. Att balansera en karriär och samtidigt bygga sin sociala samvaro är problematiskt i vuxen ålder. Därför är det viktigt att lyfta dessa historier så att fler kvinnor får möjligheten och inspirationen till att ta kontroll över sitt sociala liv och skapa bättre sociala förutsättningar för sig själva.

 

“I takt med att mitt intresse för företagande och entreprenörskap växte för några år sedan så blev också mitt sociala liv (om än tillfälligt) successivt mindre. Inte bara för att jag spenderade väldigt mycket tid med mitt bolag utan också för att dom sociala kretsar jag tidigare rört mig i inte längre var en naturlig del av min vardag. Jag tror att dom flesta kan relatera till att det inte känns helt okomplicerat att träffa nya vänner mitt i livet. Det kan dock kännas nödvändigt med tanke på livets alla faser man går igenom. Det var någonstans då, när det började kännas nödvändigt för mig, som jag fick nys om gofrendly. Det tog inte lång tid från det att jag skapat en profil i appen till dess att jag bokat in en kaffe med några personer som kändes intressanta.

 

Tack vare att appen gör det möjligt att tydligt lista sina intressen så var det enkelt att sortera mellan dom olika användarna baserat på just det. Några fikasessioner senare och jag kunde snabbt konstatera att utfallet var långt bättre än den hit-rate jag haft på någon annan liknande app. Jag har idag en väldigt nära relation till några personer som jag träffade första gången via gofrendly för ungefär tre år sedan. Det är personer som delar mitt största intresse och som likt mig själv uppskattar att prata oavbrutet om entreprenörskap och allt vad det innebär. Och även om vi givetvis betar av en rad andra ämnen också, högt och lågt, så var det en vinstlott för mig att träffa personer som delar min passion.

 

Jag är övertygad om att många håller fast vid relationerna dom har för att det är bekvämt, mer än vad dom kanske är bra och givande. Det är nog regel snarare än undantag. Men tack vare plattformar och tjänster likt gofrendly så finns det idag alla möjligheter att träffa personer man annars inte hade träffat. Livet blir trots allt varken större eller bättre än dom människor man omges av.”

 

gofrendly är Sveriges största sociala app för kvinnor som vill utforska sitt sociala jag och skapa ett socialt liv med nya relationer. På gofrendly finns det nära 180.000 kvinnor som vill hitta sin nya bästa vän, ett nytt tjejgäng, någon att göra mer saker med, någon att dela ett intresse med, nya relationer i sitt närområde eller i samma livssituation som sig själv. Har du inte gofrendly än? Ladda ner appen och bli medlem idag!

Find friends who love the stuff you do

Get Gofrendly now